Meldpunt Zorg om Lichamelijke Handicap

De BOSK maakt zich zorgen over de gevolgen van de hervormingen in zorg, onderwijs en werk. Daarom is zij het Meldpunt Zorg om Lichamelijke Handicap begonnen en roept op om uw ervaringen te melden:

 

Allemaal krijgen wij te maken met de hervormingen. Om in kaart te brengen waar het goed gaat en waar fout, zijn we op zoek naar jullie ervaringen. Bij het Meldpunt kunnen mensen met een lichamelijke handicap, maar ook ouders, hulpverleners en andere professionals hun ervaring delen door een korte vragenlijst in te vullen.

 

Op die manier krijgen wij een beeld van de gevolgen van de hervormingen. Daarmee helpen we ambtenaren, politici, zorgprofessionals en scholen. Wij geven goede ervaringen door om hun te laten zien hoe ze de hervormingen het beste kunnen aanpakken. En bij slechte ervaringen geven wij dit signaal (anoniem) door, zodat zij weten dat hun ondersteuning onder de maat is.


Help ons de ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een lichamelijke handicap op peil te houden en vertel ons jouw ervaringen.

 

U kunt uw ervaringen melden via www.meldpuntzorgomlichamelijkehandicap.nl - ook als het gaat om andere dan direct lichamelijke beperkingen.

 

 

 

(geplaatst 28 november 2014)